Stil Genoegen uit Boxmeer maakt de Mooiste Foodbruidstaart!

De Internationale Vakbeurs Foodspecialiteiten in Expo Houten (NL), op maandag 1 en dinsdag 2 oktober, heeft voor de afgelopen editie een nieuw element geïntroduceerd: de verkiezing van de ‘Mooiste Foodbruidstaart 2018’. Foodspecialisten en hun medewerkers hebben met levensmiddelen uit hun winkel de mooiste creaturen gemaakt.

Innovatie
Al sinds ‘blurring’ zijn intrede heeft gedaan, maken foodspecialisten bruidstaarten van levensmiddelen die zij in hun winkel verkopen zoals: kaas, chocolade, fruit en wat al niet meer. De traditionele bruidstaart van de (banket)bakker is dus al langer niet ‘gewoon’ meer. 5 bijzondere taarten waren door de ballotage commissie verkozen om hun taarten te maken op de beursvloer en deze aldaar in ronddraaiende koelingen te presenteren.

Jury
De bezoekers van de Vakbeurs Foodspecialiteiten hadden de eer om als jury op te treden. Bij binnenkomst ontvingen de bezoekers naast hun toegangsbewijs ook een stemkaart waarop ze hun favoriet kenbaar konden maken.

Winnaar
Met een aandeel van 33% van de stemmen mag Lieke Verdijk en Erik Heijligers zich tot maker van de ‘Mooiste Foodbruidstaart 2018’ noemen. Uit handen van Rick Brantenaar, directeur Stichting Foodspecialiteiten Nederland, mocht Lieke de speciaal gemaakte award in ontvangst nemen evenals een reportage in het vakblad Lekkernijen.

“Stil Genoegen heeft naar het beeld van onze bezoekers de Mooiste Foodbruidstaart gemaakt en daarmee velen in de branche geïnspireerd en gemotiveerd, kernwaarden die de Stichting Foodspecialiteiten Nederland hoog in het vaandel heeft” aldus de heer Brantenaar.