Standinformatie 2018

Hieronder stellen onze standhouders zich voor.

 

Nagekomen standinformatie

Tijdens het afsluiten van dit nummer zijn op de valreep nog enkele inzendingen binnengekomen. We presenteren ze hier:

012 - Soof
Soof siropen. Een natuurlijke grote-mensen siroop van fruit, groenten en kruiden, en verder niks. Soof is 100% natuurlijk, zonder toegevoegde suikers en gemaakt om op te drinken met Nederlands kraanwater: het lekkerste en beste water in de wereld. Zo geef je je glas water een volwassen kick met een verrassende smaken.

247a - Noord Coffee
Noord Coffee Roasters brengt jou de kwaliteit van vers gebrande koffie uit eigen branderij. Wij branden onze koffies volgens de American Roast. Deze koffies zijn lichter gebrand en bevatten minder vet. Zo zijn onze koffies vitaler en extreem goed op smaak. Noord levert haar koffies aan bedrijven, overheidsinstellingen, speciaalzaken en restaurants. Noord levert een totaal concept van bonen, servies, apparatuur en barista trainingen. De kans is groot dat je ons tegen komt op een groot festival of concert, want daar is Noord Coffee ook aanwezig.  

Noord Coffee Roasters kent drie kernactiviteiten:
1.            Branden van koffie  
2.            Levering apparatuur, servies en trainingen 
3.            Evenementen  

Bijzondere koffie, waar en wanneer jij dat wilt.

245r - HeY Hagelpasta
HeY is een uniek product wat ontstaan is uit een weddenschap van Opa Henk met zijn kleinkinderen.
Met de hoogste kwaliteitseisen voor de enige echte HAGELPASTA heeft HeY een culinair hoogwaardig product zonder kleur-geur-smaakstoffen of conserveringsmiddelen en minder suiker. Door diverse Michelin sterrenkoks gewaardeerd en gebruikt toont HAGELPASTA aan een veelzijdig product te zijn.

014 - Exota
Deze limonade is met de meeste zorg gemaakt in Morteau (Frankrijk). Een prachtige fabriek die op ambachtelijke wijze limonades produceert. De smaak, de heerlijke bubbels en de beugelfles komen naar onze mening dicht bij het Exota-gevoel van weleer. Exota was een feest op menig keukentafel of terras. Het pure genieten met familie of vrienden. Van hieruit hopen we verder te bouwen aan een tweede leven van Exota, omdat Exota bij de jeugd van vroeger mooie herinneringen oproept en omdat de generaties hierna er ook iets van mogen vinden.
Ja, er zit suiker in en je doet er waarschijnlijk goed aan om vaker een glas kraanwater te drinken. De prijs is ook veel hoger dan in de jaren '60 en wij vinden de houten kratjes van toen ook schitterend. Natuurlijk is wegwerpglas niet enorm duurzaam, maar wel als je de fles na gebruik met een prachtige roos van je vriend op de vensterbank zet. We zijn razend benieuwd naar jouw reactie, maar voor nu; geniet ervan!

038 - Benjamino (Bufalzola)
Producent Italiaanse natuurlijke sauzen o/a groene pesto, truffelmayonaise, tonijnmayonaise, Aioli met wilde knoflook en olijfolie. Tevens importeur van hoogwaardig Italiaanse producten zoals vleeswaren, zoetwaren pasta’s en vele ander lekkernijen afkomstig uit kleine familie bedrijven in Italië.
Benjamino’s eigen geproduceerde producten zijn uitsluitend bereid met natuurlijke ingrediënten en bevatten geen conserveer, smaak, kleur of kunstmatige stoffen. Neem een kijkje op onze site: www.benjamino.nl

026 - Klepper & Klepper
Het unieke dropje ontwikkelde Klepper Sr. in 2015 om te vieren dat hij met zijn snoepkraam 25 jaar op de markt van Alkmaar stond. Na al die jaren weet hij precies wat de mensen lekker vinden. Met het ideale dropje in zijn hoofd, ging hij aan de slag. Na de nodige experimenten had hij een dropje ontwikkeld waar hij tevreden mee was. Toen door een gelukkig toeval bleek dat er geen gluten en geen gelatine in het dropje zaten, was de conclusie vrij snel dat dit ‘de beste drop ooit’ is.
Het grote succes van De Beste Drop Ooit – Volzoet smaakte naar meer. Naar een zout dropje om precies te zijn. Na maanden van experimenteren en testen is het ons gelukt, de beste zoute drop ooit is werkelijkheid. Natuurlijk bevat ook dit dropje geen gelatine en ook geen gluten. Wat er wel in zit: Keltisch zeezout.
Wij van Klepper & Klepper komen maar tot een conclusie, dit is De Beste Drop Ooit. Al zeggen we het zelf,
Klepper & Klepper