Noviteiten

Voor veel bezoekers zijn de nieuwe producten een belangrijke reden om de vakbeurs te bezoeken. Daar speelt de Vakbeurs Foodspecialiteiten op in met een mooie stand bij de entree van hal 1.

Een vakjury beoordeelt op maandag 1 oktober de ingeschreven noviteiten. 's Avonds om 19.00 uur wordt op standnummer 201 de Beste Noviteit 2018 bekend gemaakt.

Overzicht noviteiten 2018

Hieronder kunt u het overzicht van de deelnemende noviteiten bekijken.

 

Nagekomen Noviteiten

Tijdens het afsluiten van dit nummer zijn op de valreep nog enkele inzendingen binnengekomen voor de verkiezing van de Beste Noviteit 2018, die op de Vakbeurs Foodspecialiteiten wordt gehouden. We presenteren ze hier:

Katjan Pedis, terug naar de oorsprong! - Floor Trading (045)
Terug van weggeweest, geproduceerd door Floor! Trading BV.
De originele Katjan Pedis, opgezet op een mooie kleine vliespinda (natal) met de spicy coating. Mooi donker van kleur en nu echt pittig! De kenners zullen dit herkennen, waarderen en graag verkopen.

Mini Kumquat gedroogd - Floor Trading (045)
Kumquat is een afstammeling van de citrusvrucht. Het kleine sinaasappelachtigevruchtje groeit aan bomen in Aziatische streken. Licht oranje van kleur, met van binnen het vruchtvlees lichtzuur, schil lichtzoet vormt dit wondervruchtje een bron van mogelijkheden voor de eigentijdse notenbar. Wat dacht u van een mooie ontbijtmelange in combinatie met rauwe noten, of een vers gebrande ongezouten mix met cranberry en dit mooie vruchtje. Kom inspiratie opdoen bij onze stand 045. Kumquats zijn rijk aan vitamini C, kalium, magnesium, vezels en antioxidanten. Tevens bevat het schilletje veel heilzame stofjes zoals D-limoneen en pingeen (bescherming tegen verschillende soorten kanker).

Nutty Bites in 6 smaken - Floor Trading (045)
De nieuwste hype in gezonde snacks, de Nutty Bite! Een uniek dobbelsteen krokantje zonder toevoegen of conserveringsmiddelen in 6 geweldige varianten: Cashew / Amandel / Pompoenpit / Coconut Chia & Flaxeed / Cranberry Chia & Flaxeed / Pompoenpit Chia & Flaxeed. Kom proeven in onze stand 045!

Seaweed Chocolate Cracker - Floor Trading (045)
Met dit kegelvormige krokante zeewiersnackje zult u elke klant verleiden. Heerlijk gecoat in melk, wit en pure chocolade is het alleen al een feestje voor uw notenbar. Niet eerder gingen gezond en heel erg lekker zo goed samen, niet voor niets zeggen wij '' te lekker voor een goede foto'', kom daarom keuren op onze stand bij Floor Trading BV, stand 045.

Kaasfondue in Blik (043)
Ray Heistek maakt heerlijke Kaasfondue in blik. Onze kaasfondue bevat alleen natuurlijke ingrediënten en is dus vrij van toevoegingen en conserveermiddelen. Ray maakt de Kaasfondue in blik sinds 2017 en na een jaar proeven en verbeteren van het recept is het nu eindelijk voor iedereen mogelijk hier van te genieten! Wij maken onze kaasfondue van de beste lokale kazen van de boerderij en voegen daar alleen wat wijn, maïzena en water aan toe om voor jou een perfect blik kaasfondue te maken.

KHEOPS - Twinings (245u)
De nieuwe KHEOPS vruchten theeën hebben ieder een bijzondere dubbele smaakcombinatie. Het accent van deze smaakcombinaties ligt duidelijk op de vruchten. Iedere thee is gemaakt met natuurlijke aroma’s. Om deze aroma’s perfect uit de thee te trekken is gekozen voor het Pyramide zakje i.p.v. de traditionele envelopjes. In de Pyramide zakjes kan de thee een stuk beter ronddwarrelen. 

La Tisaniere - Twinings (245u)
La Tisaniere is van origine een Frans theemerk. In Frankrijk is dit een zeer geliefd merk met hoge kwaliteitseisen. Het assortiment bestaat uit een breed scala aan kruidentheeën, officieel zijn het (Kruiden)Infusies. Dit nieuwe merk gaan we op de vakbeursfoodspecialiteiten introduceren.

De Beste Drop Ooit Mildzout - Klepper & Klepper (247)
Daar zijn we weer, Klepper & Klepper! Het grote succes van de beste drop ooit smaakte naar meer. Naar een zout dropje om precies te zijn. Na maanden van experimenteren en testen is het ons gelukt: de beste zoute drop ooit is werkelijkheid. Natuurlijk bevat ook dit dropje geen gelatine en ook geen gluten. Wat er wil in zit: Keltisch zeezout.

Happy Cracker - De NotenBeurs (302)
Het nieuwste rijst/zaden crackertje uit Azië. Zeer vernieuwend qua smaak en bite laag in zijn calorieën en glutenvrij te verkrijgen in de volgende 4 smaken:

- Happy Crackers Oriental
- Happy Crackers Spiced Salt
- Happy Crackers Mexican Peppers
- Happy Crackers Brown Sugar

Hartige Koekjes - Dapeppa (023)
Een perfecte bite bij een rode wijn, een volle zachte witte wijn, bruisende wijn of een speciaal biertje. De smaken zijn samen met kenners afgestemd om te pairen bij de wijn of bier. Dit komt niet alleen tot uiting in de smaken maar ook in de verpakking. Onlosmakelijk met elkaar verbonden. Kom ze proeven bij onze stand 023.

Agrodolce Bianco - Acetaia Giusti (146)
Agrodolce Bianco wordt verkregen door middel van een zachte persing van Trebbiano druiven, inheemse druiven uit de regio Emilia-Romagna, waarna het sap in combinatie met Giusti's geselecteerde azijnen, wordt opgeslagen in Franse barriques van eiken- en essenhout. Door ons lange natuurlijke rijpingsproces worden alle bloemige en fruitige tonen goed behouden en ontstaat er een verfijnd puur en uniek product. De lage zuurtegraad, die mooi contrasteert met de gedroogde citrus en de zachte zoetheid van geel fruit maakt dit tot een breed inzetbare 'condiment', niet alleen voor salades maar zeker ook in combinatie met avocado, visgerechten en groentes.